završni rad
Svjetski dan hrane - 16. listopada

Radenić, Tamara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti

Citirajte ovaj rad

Radenić, T. (2019). Svjetski dan hrane - 16. listopada (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:430396

Radenić, Tamara. "Svjetski dan hrane - 16. listopada." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:430396

Radenić, Tamara. "Svjetski dan hrane - 16. listopada." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:430396

Radenić, T. (2019). 'Svjetski dan hrane - 16. listopada', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, citirano: 23.02.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:430396

Radenić T. Svjetski dan hrane - 16. listopada [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti; 2019 [pristupljeno 23.02.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:430396

T. Radenić, "Svjetski dan hrane - 16. listopada", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:430396

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.