prikaz prve stranice dokumenta Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek

Kubat, Monika
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti
Odsjek za prirodne znanosti

Citirajte ovaj rad

Kubat, M. (2015). Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:871012

Kubat, Monika. "Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:871012

Kubat, Monika. "Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:871012

Kubat, M. (2015). 'Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, citirano: 27.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:871012

Kubat M. Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti; 2015 [pristupljeno 27.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:871012

M. Kubat, "Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:871012

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.