diplomski rad
Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek

Monika Kubat (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti
Odsjek za prirodne znanosti
Citirajte ovaj rad...

Kubat, M. (2015). Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:871012

Kubat, Monika. "Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:871012

Kubat, Monika. "Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:871012

Kubat, M. (2015). 'Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, citirano: 25.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:871012

Kubat M. Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti; 2015 [pristupljeno 25.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:871012

M. Kubat, "Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:871012