Kubat, M. (2015). Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:871012
Kubat, Monika. "Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:871012
Kubat, Monika. "Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:871012
Kubat, M. (2015). 'Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, citirano: 04.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:871012
Kubat M. Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti; 2015 [pristupljeno 04.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:871012
M. Kubat, "Med i pčelinji proizvodi kao hrana i lijek", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:141:871012